IT.BlogIQ.ro
by Ionut Chetroesu

"Invata din experienta altora, deoarece este greu sa le traiesti pe toate!",
Cred ca Murphy are dreptate

Bine ati venit pe blogul meu. Acesta este un blog care se doreste a deveni o arhiva de studii de caz in domeniul IT, bazat pe experienta mea din domeniu, sau a cititorilor mei.

Domeniile pe care le va atinge acest blog vor fi dintre cele mai variate, insa vor avea o stransa legatura cu pregatirea si experienta mea profesionala, adica cea de dezvoltator software. Voi impartasi elemente din experienta mea profesionala, voi expune problemele de care m-am lovit si rezolvarile acestora, voi face pe cat posibil o paralela intre cele douna mari tehnologii de dezvoltare cu care am lucrat: Java si .NET, voi prezenta situatii reale intalnite in viata de IT-ist, etc...

Comentariile si sugestiile sunt binevenite, deoarece pe baza lor pot imbunatati continutul site-ului sau poate chiar si perspectiva personala asupra anumitor chestiuni. Aveti insa grija sa urmati regulile care guverneaza acest blog. Ma angajez sa raspund tuturor mesajelor si comentariilor dumneavoastra, chiar daca ora o sa fie tarzie si lista lunga.